AMNING

Ammeforberedelse er for dig – og evt. din partner – som har valgt at amme dit barn eller måske er i tvivl herom, og derfor føler behov for at dykke mere ned i emnet. Hvis du har fravalgt amning, kan du også blive klogere på, hvad dit valg indebærer.

PRØV 7 DAGE GRATIS TILMELD DIG HER
Velkommen

For mange kvinder fylder selve fødslen rigtig meget i løbet af graviditeten, og ikke alle får forholdt sig til amningen, som venter på den anden side af fødslen.

Selve ammeperioden kan strække sig over måneder eller år, og følger barnets behov, som i denne periode er i rivende udvikling. Amning er således en meget foranderlig ting og kan opleves som en helt ny verden. Derfor kan det også her være relevant, at du forbereder dig, lige såvel som du forbereder dig på fødslen, og også rigtig gerne sammen med din partner. At både du og din partner har en god, bred viden omkring amning, er faktisk en vigtig faktor for, at amningen lykkes og kan være afgørende for, hvor længe du ammer.

Se vores videoer om amning, og læs med her om amningens fysiologi og anatomi, den første amning og ammeetableringen, de mest almindelige ammeudfordringer samt fravalg af amning.

Videoer og tekster

ALT DU SKAL VIDE OM AMNING

Ammeetableringen er en vigtig fase, og her finder du alt du skal vide om amning. Ammeetableringen, ammestillinger, håndudmalkning, forebyggelse af brystbetændelse og meget mere.!

PRØV 7 DAGE GRATIS

TEMAER INDEN FOR AMNING

AMNINGENS FYSIOLOGI OG ANATOMI

DEN FØRSTE AMNING OG AMMETABLERING

UDFORDRINGER VED AMNING

FRA VALG AF AMNING

FLASKE

BLIV INSPIRERET I HELE DIN BARSEL.!

Du får dit personlige barselsunivers hvor du kan få inspiration til tiden inden og under din barsel. Bliv klar til din forstående fødsel med alt du skal bruge omkring fødselsforberedelse og amning. Bliv taget i hånden og guidet igennem alt lige fra dit barns udvikling, babytumlastik, efterfødselstræning, babymassage, kost og livsstilstemaer til dig, samt praktiske råd og opskrifter til dit barns madeventyr – og meget mere. Alt det bedste til dig og dit barn samlet ét sted.

Følg med i dit barns udvikling og få inspiration hver uge, i ugens inspiration udfra hvor langt du er i din graviditet eller hvor gammel din baby er. Her har vi særlig udvalgt personligt indhold til dig.
Som medlem kan du frit deltage i alle vores LIVE events og få inspiration til din barsel.

MitBarselsunivers er dit personlige Barselunivers som du selv skræddersyer, ved at udbygge din favoritliste, så præcis dét du har brug for, er let tilgængeligt i dit Barselsunivers.

Skræddersy her dit eget personlige Barselunivers ved at udbygge din favoritliste, så præcis dét du har brug for, er let tilgængeligt i dit Barselsunivers.

GRAVID OG TRÆNING

FØDSELSFORBEREDELSE

KOST OG LIVSSTIL MOR

BABYTUMLASTIK

BABYMASSAGE

EFTERFØDSEL OG TRÆNING

AMNING

MAD OG KOST

Medlemskaber

BLIV EN DEL AF MITBARSELSUNIVERS

PRØV 7 DAGE GRATIS

GÅ TIL MEDLEMSKABER
Det siger vores medlemmer.!
Nemt for dig

WEB APP

Vi har gjort det nemt for DIG. Hent MitBarselsunivers som web app til din mobil og hav altid MitBarselsunivers lige ved hånden, når du skal bruge det.

SE HVORDAN HER