Din personlige
vejledning...

BOOK DIN TID
NU - 50% PÅ DIN BOOKING

BOOK PÅ KONTAKT@MITBARSELSUNIVERS.DK

PERSONLIG VEJLEDNING SKRÆDDERSYET TIL DIG

Her får du mulighed for at booke din helt egen tid, hvor DU er i centrum. Du vil blive taget i hånden og få professionel rådgivning og vejledning i de problemstillinger, eller det emne du ønsker. Du slipper for at skulle ud ad døren, da vejledningen vil foregå online. Det skal være nemt for dig – som gravid og nybagt mor.

TILSKUD FRA SYGEFORSIKRING DANMARK

Er du medlem af sygeforsikring danmark får du tilskud til dine konsultationer.
Ved Jordmoder konsultation får du  50% i tilskud.
Ved fysioterapi får du også tilskud alt efter ydelsen.

HVORDAN FOREGÅR DET?

Du vil via BOOK DIN TID kunne booke en tid, der passer ind i din hverdag – nemt og enkelt.

Du vil her blive taget i hånden og guidet gennem bookingen. Når du booker din tid, vil du få muligheden for kort at beskrive din problemstillingen, som vil være omdrejningspunktet for vejledningen.

Du vil dagen før vejledningen modtage et link fra ZOOM, som du blot skal tilgå for at få adgang til den bookede vejledning.

Når det er tid for din konsultation, skal du blot tilgå det tilsendte link og vejledningen er i gang.

HVORDAN BOOKER JEG EN TID?

Du booker din tid ved at skrive en mail til Kontakt@mitbarselsunivers.dk. Vi er altid meget flexible med tider. Derfor finder vi i fælleskab den tid der passer bedst med dit arbejde, putning af baby og andet. Derfor booker du via mail.

BOOK DIN TID VIA MAIL TIL
KONTAKT@MITBARSELSUNIVERS.DK

JORDEMODER - TONE

BOOK en tid ved Tone som vil vejlede og støtte dig ud fra dine behov. Hun vil  støtte dig og klæde dig bedst muligt på, til at gå fødslen og amningen i møde med mest mulig ro i maven.

Title

AMMEFORBEREDELSE

Amning er for mange en helt ny verden at træde ind i. En verden som du med fordel kan forberede dig på allerede i graviditeten. Måske har du et tidligere kompliceret ammeforløb bag dig, som du ønsker at drage erfaringer af, ind i dit kommende ammeforløb? Eller måske har du aldrig har prøvet at amme før, men ønsker at være bedst muligt klædt på og forberedt herpå? Så kan du booke en tid til ammeforberedelse med vores jordemoder Tone.

HVAD FÅR DU?
Gennem personlig ammeforberedelse bliver du – og evt. din partner – godt klædt på med en god, bred viden omkring det lige netop I har brug for at vide omkring amning. Vi tager udgangspunkt i jer, og dykker ned i det som fylder og er relevant for jeres forestående amning. Har du et tidligere kompliceret ammeforløb bag dig, taler vi herom og afdækker, hvad du med fordel kan have opmærksomhed på ved dit næste ammeforløb.Samtalen forløber som en dialog, hvor I selvfølgelig kan stille spørgsmål undervejs.

PRIS:
Varighed: 60 min. – 750kr  – NU KUN 375 kr
Varighed: 120 min. – 1500kr  – NU KUN 750 kr

FØDSELSFORBEREDELSE

Fødslen af dit kommende barn vil med stor sandsynlighed blive ét af de største øjeblikke i dit liv. Hvordan vil du gerne forberede dig herpå? Ønsker du grundig og personligt skræddersyet fødselsforberedelse, tilrettelagt efter dine ønsker og behov, så kan du booke en tid til fødselsforberedelse med vores jordemoder Tone.

HVAD FÅR DU?
Gennem personlig fødselsforberedelse bliver du – og evt. din partner – godt klædt på til at gå den forestående fødsel i møde med ro i maven og konkrete redskaber. Samtalen forløber som en dialog, hvor I selvfølgelig kan stille spørgsmål undervejs. Din personlige fødselsforberedelse kan fx indeholde emner som:

  • Den vigtigste viden om fødslen med udgangspunkt i dig og din partner samt jeres tanker, behov og forestillinger
  • Hjælp til udarbejdelse af fødsels-ønskeliste.
  • Vejledning i forhold til valg af dit fødested
  • Vejledning i forhold til evt. igangsættelse af din fødsel
  • Vejledning forud for et planlagt kejsersnit
  • Eller lige netop de emner du ønsker, at vi kommer omkring

PRIS:
Varighed: 60 min. – 750 kr  – NU KUN 375 kr
Varighed: 120 min. – 1500 kr  – NU KUN 750 kr

FYSIOTERAPEUT - MARIA

BOOK en tid ved Maria, som vil vejlede og støtte dig i alt inden for baby og mor. Med Maria ved din side, vil du får professionel vejledning og rådgivning med afsæt i den virkelighed man møder som nybagt mor med en lille baby.

Title

BLIV STÆRK EFTER FØDSEL

En graviditet og fødsel er helt naturligt en stor belasning for kvindekroppen. Ønsker du at blive stærk igen efter din fødsel kan du booke et individuelt forløb med vores fysioterapeut Maria. Her tages der afsæt i dig og din krop, og i vil sammen tilrettelægge en personlig handlingsplan, så du når dine mål.

HVAD FÅR DU?
For at nå dit mål, vil vi tage afsæt i din hverdag og det du oplever, så du bedst og nemmest muligt når dit mål. Det betyder at vi får en snak om din graviditet/fødsel og din nye hverdag som mor. Oplever du nogle gener vil vi samtidig tage hånd om dem og klæde dig på til at komme dem til livs. Det sig være, lænde og bækken gener, deltemavemuskler, tyngdefornemmels, øm ammekrop og meget andet.

Maria arbejder udfra det hele menneske og du vil få handlekraftige redskaber til din hverdag som hjælper dig mod dit mål. Fx, træningplaner, aktivitetplaner, specifikt træningsprogram, osv.

Efter første konsultation vil du kunne gå i gang og komme tættere på den stærke krop du ønsker.

PRIS:
Varighed: 1. konsultation 60 min. – 750 kr  – NU KUN 375 kr
Varighed: 2.konsultation 30 min. – 375 kr

BABYMASSAGE - MØDREGRUPPE

Babymassage kan give ro, afspænding og øget kropsbevidsthed hos din baby. Samtidig er babymassage med til at gøre jeres tilknytning, relation og kontakt mellem hinanden endnu dybere.

HVAD FÅR I?
Med en privat babymassage time, med din mødre gruppe, gennemfører vi en babymassage af jeres babyer. Vi gennemgår og udfører forskellige massage greb og teknikker og i får viden om hvordan babymassage kan støtte jeres babyers motoriske udvikling. I får ideer til hvordan i kan inddrage babymassage i dagligdagen, samt hvordan i kan bruge babymassage i forbindelse med at skabe ro ved putning og meget mere. I kan stille spørgsmål undervejs.

PRIS:
Varighed:  60 min. – 750 kr  – NU KUN 375 kr

BABYTUMLASTIK - MØDREGRUPPE

Du vil med øvelserne i BabyTumlastik udfordre barnets motoriske, koordinative og sanselige færdigheder. Øvelserne vil primært læne sig op ad følgende sanser; rum-retningssansen, stillingssansen og føle-berøringssansen. Alle sanser der bidrage til barnets motoriske udvikling.

HVAD FÅR I?
Med en privat Babytumlastik sammensættes timen udefra netop jeres babyers alder. Med fokus på netop det udviklingstrin de ligger på. Der tages udgangspunkt i ting i kan bruge fra hjemme og de rammer i har. i vil få inspiration til øvelser, sanglege og hvordan i støtte jeres babyers udvikling. I kan stille spørgsmål undervejs.

PRIS:
Varighed:  60 min. – 750 kr  – NU KUN 375 kr