EFTERFØDSEL OG TRÆNING

Med en stærk krop kommer overskud og energi. En graviditet og fødsel er hårdt for kroppen, men med den rette træning kan du få en stærk krop. Det er derfor gjort nemt og enkelt at komme i gang med din efterfødselstræning.

PRØV 7 DAGE GRATIS TILMELD DIG HER
Det siger vores medlemmer.!
Velkommen

Efterfødselstræning er for dig, der gerne vil i gang med at træne efter din ”super seje krop” har gennemgået en graviditet og fødsel. Sandheden er, at både graviditet og fødsel er en pragtpræstation fra din krops side, og det tærer af helt naturlige årsager på din krops kræfter.

I MitBarselunivers finder du træning til kroppen efter fødsel, hvor der er tænkt på kvindekroppen og hvad den har godt af efter en graviditet og fødsel. Du genfinder styrken og glæden for din seje krop.

Du bliver introduceret til træningens grundprincipper og kan her efter frit vælge mellem alle vores programmer og øvelser. Du finder alt hvad du skal bruge for at komme igang med kroppen igen.

Trænings temaer: Efterfødselstræning – Delte Mavemuskler – Lænd og bækkengener – Mor og bay træning.

Træningsvideoer

TRÆNING EFTER DIT BEHOV

Du får alt hvad du skal bruge i din efterfødselstræning. Du for viden om mor kroppen, og hvordan du træner mest hensigtmæssigt, om du har delte mavemuskler, lænd-og bækkengener, ingen gener eller blot gerne vil lave mor/barn træning. Vi guider dig!

PRØV 7 DAGE GRATIS

BLIV INSPIRERET I HELE DIN BARSEL.!

Du får dit personlige barselsunivers hvor du kan få inspiration til tiden inden og under din barsel. Bliv klar til din forstående fødsel med alt du skal bruge omkring fødselsforberedelse og amning. Bliv taget i hånden og guidet igennem alt lige fra dit barns udvikling, babytumlastik, efterfødselstræning, babymassage, kost og livsstilstemaer til dig, samt praktiske råd og opskrifter til dit barns madeventyr – og meget mere. Alt det bedste til dig og dit barn samlet ét sted.

Følg med i dit barns udvikling og få inspiration hver uge, i ugens inspiration udfra hvor langt du er i din graviditet eller hvor gammel din baby er. Her har vi særlig udvalgt personligt indhold til dig.
Som medlem kan du frit deltage i alle vores LIVE events og få inspiration til din barsel.

MitBarselsunivers er dit personlige Barselunivers som du selv skræddersyer, ved at udbygge din favoritliste, så præcis dét du har brug for, er let tilgængeligt i dit Barselsunivers.

Skræddersy her dit eget personlige Barselunivers ved at udbygge din favoritliste, så præcis dét du har brug for, er let tilgængeligt i dit Barselsunivers.

GRAVID OG TRÆNING

FØDSELSFORBEREDELSE

KOST OG LIVSSTIL MOR

BABYTUMLASTIK

BABYMASSAGE

EFTERFØDSEL OG TRÆNING

AMNING

MAD OG KOST

Medlemskaber

BLIV EN DEL AF MITBARSELSUNIVERS

PRØV 7 DAGE GRATIS

GÅ TIL MEDLEMSKABER
Nemt for dig

WEB APP

Vi har gjort det nemt for DIG. Hent MitBarselsunivers som web app til din mobil og hav altid MitBarselsunivers lige ved hånden, når du skal bruge det.

SE HVORDAN HER