FØDSELSFORBEREDELSE

Fødselsforberedelse er for dig – og evt. din partner – som i graviditet er begyndt at gøre dig tanker omkring din fødsel, og stille og roligt føler dig klar til at vide mere herom.

PRØV 7 DAGE GRATIS TILMELD DIG HER
Velkommen

Fødselsforberedelse er for dig – og evt. din partner – som i graviditet er begyndt at gøre dig tanker omkring din fødsel, og stille og roligt føler dig klar til at vide mere herom. Det er ikke afgørende, hvor langt du er i din graviditet, for nogle fylder fødslen meget tidligt i graviditeten, hvor andre gravide først føler behov for at forberede sig nogle uger inden termin.

Her kan du blive klædt på til at gå fødslen i møde med ro i maven, og en tro på dig selv og din krop.

Videoer og tekster

ALT TIL DIN FØDSEL

Du får alt hvad du skal bruge i din fødselsforberedelse. få viden omkring fødslens 4 faser, smertelindring, partnerens rolle under fødslen, den første amning og meget mere.!

PRØV 7 DAGE GRATIS

BLIV INSPIRERET I HELE DIN BARSEL.!

Du får dit personlige barselsunivers hvor du kan få inspiration til tiden inden og under din barsel. Bliv klar til din forstående fødsel med alt du skal bruge omkring fødselsforberedelse og amning. Bliv taget i hånden og guidet igennem alt lige fra dit barns udvikling, babytumlastik, efterfødselstræning, babymassage, kost og livsstilstemaer til dig, samt praktiske råd og opskrifter til dit barns madeventyr – og meget mere. Alt det bedste til dig og dit barn samlet ét sted.

Følg med i dit barns udvikling og få inspiration hver uge, i ugens inspiration udfra hvor langt du er i din graviditet eller hvor gammel din baby er. Her har vi særlig udvalgt personligt indhold til dig.
Som medlem kan du frit deltage i alle vores LIVE events og få inspiration til din barsel.

MitBarselsunivers er dit personlige Barselunivers som du selv skræddersyer, ved at udbygge din favoritliste, så præcis dét du har brug for, er let tilgængeligt i dit Barselsunivers.

Skræddersy her dit eget personlige Barselunivers ved at udbygge din favoritliste, så præcis dét du har brug for, er let tilgængeligt i dit Barselsunivers.

GRAVID OG TRÆNING

FØDSELSFORBEREDELSE

KOST OG LIVSSTIL MOR

BABYTUMLASTIK

BABYMASSAGE

EFTERFØDSEL OG TRÆNING

AMNING

MAD OG KOST

Medlemskaber

BLIV EN DEL AF MITBARSELSUNIVERS

PRØV 7 DAGE GRATIS

GÅ TIL MEDLEMSKABER
Det siger vores medlemmer.!
Nemt for dig

WEB APP

Vi har gjort det nemt for DIG. Hent MitBarselsunivers som web app til din mobil og hav altid MitBarselsunivers lige ved hånden, når du skal bruge det.

SE HVORDAN HER