GRAVID OG TRÆNING

At træne under graviditeten kan gavne både dig og dit barn. Her får du viden om graviditetstræning og konkrete programmer, som er tilrettelagt efter hvor du befinder dig i din graviditet. Du vil blive guidet grundigt igennem alle øvelser, så du kan føle dig tryg og sikker hele vejen.

PRØV 7 DAGE GRATIS TILMELD DIG HER
Det siger vores medlemmer.!
Velkommen

Gravid og træning er for dig der ønsker at holde din gravide krop stærk og klar til den forestående fødsel. Træning er den perfekt måde for dig at opnå fysisk og psykisk velvære under din graviditet, fordi det bidrager til det fysiske velbefindende, men i den grad også det psykiske.

Du vil igennem din graviditet opleve, at din krop forandrer sig, i takt med at dagene, ugerne og månederne går i din graviditet. Du vil finde ud af og måske også blive overrasket over, hvor meget din krop egentlig kan. Træning kan være med til at bidrage positivt til din oplevelse af din gravide krop.

I MitBarselunivers finder du træning til din gravide krop, tilrette lagt udefra hvilke trimester du befinder dig i og de forandringer kroppen gennemgår i løbet af en graviditet.

Du bliver introduceret til træningens grundprincipper og kan her efter frit vælge mellem alle vores programmer og øvelser. Du finder alt hvad du skal bruge for at komme igang med kroppen igen.

Trænings temaer: Træning 1. trimester – Træning 2. trimester – Træning 3.trimester.

Træningsvideoer

TRÆNING EFTER DIT BEHOV

Du får alt hvad du skal bruge til træning i din graviditet. Du for viden om den gravide krop, og hvordan du træner mest hensigtmæssigt, samt hvad du skal være opmærksom på i din træning. Vi guider dig!

PRØV 7 DAGE GRATIS

BLIV INSPIRERET I HELE DIN BARSEL.!

Du får dit personlige barselsunivers hvor du kan få inspiration til tiden inden og under din barsel. Bliv klar til din forstående fødsel med alt du skal bruge omkring fødselsforberedelse og amning. Bliv taget i hånden og guidet igennem alt lige fra dit barns udvikling, babytumlastik, efterfødselstræning, babymassage, kost og livsstilstemaer til dig, samt praktiske råd og opskrifter til dit barns madeventyr – og meget mere. Alt det bedste til dig og dit barn samlet ét sted.

Følg med i dit barns udvikling og få inspiration hver uge, i ugens inspiration udfra hvor langt du er i din graviditet eller hvor gammel din baby er. Her har vi særlig udvalgt personligt indhold til dig.
Som medlem kan du frit deltage i alle vores LIVE events og få inspiration til din barsel.

MitBarselsunivers er dit personlige Barselunivers som du selv skræddersyer, ved at udbygge din favoritliste, så præcis dét du har brug for, er let tilgængeligt i dit Barselsunivers.

Skræddersy her dit eget personlige Barselunivers ved at udbygge din favoritliste, så præcis dét du har brug for, er let tilgængeligt i dit Barselsunivers.

GRAVID OG TRÆNING

FØDSELSFORBEREDELSE

KOST OG LIVSSTIL MOR

BABYTUMLASTIK

BABYMASSAGE

EFTERFØDSEL OG TRÆNING

AMNING

MAD OG KOST

Medlemskaber

BLIV EN DEL AF MITBARSELSUNIVERS

PRØV 7 DAGE GRATIS

GÅ TIL MEDLEMSKABER
Nemt for dig

WEB APP

Vi har gjort det nemt for DIG. Hent MitBarselsunivers som web app til din mobil og hav altid MitBarselsunivers lige ved hånden, når du skal bruge det.

SE HVORDAN HER