Velkommen til

MIT BARSELSUNIVERS

Velkommen til dit personlige barselsunivers hvor du kan få inspiration til tiden inden og under din barsel. Her bliver du taget i hånden og guidet igennem alt lige fra dit barns udvikling, babytumlastik, efterfødselstræning, babymassage, kost og livsstilstemaer til dig, samt praktiske råd og opskrifter til dit barns madeventyr – og meget mere. Alt det bedste til dig og dit barn samlet ét sted.

Skræddersy her dit eget personlige Barselunivers ved at udbygge din favoritliste, så præcis dét du har brug for, er let tilgængeligt i dit Barselsunivers.

GRAVID OG TRÆNING

At træne under graviditeten kan gavne både dig og dit barn. Her får du viden om graviditetstræning og konkrete programmer, som er tilrettelagt efter hvor du befinder dig i din graviditet. Disse programmer kan du tilføje til dit hele helt Barselsunivers. Du vil blive guidet grundigt igennem alle øvelser, så du kan føle dig tryg og sikker hele vejen.

KOST OG LIVSSTIL MOR

Under en graviditet og som ny mor sker der store forandringer med kroppen og hverdagen ændres. Her finder du inspiration og råd der kan hjælpe dig til en sund og ballanceret livsstil som gravid og mor. Du får konkrete værktøjer, som du kan bruge i din dagligdag, samt simple ideer og opskrifter på sunde alternativer i den travle hverdag som gravid og mor.

BABYTUMLASTIK

Babytumlastik er en hyggelig og givende stund for både dit barn og dig. Gennem leg og gymnastik stimuleres dit barns motorik og udvikling. I vil blive taget i hånden og guidet igennem tumlastikken, så I kun skal koncentrere jer om at nyde den kropslige oplevelse.

BABYMASSAGE

Med massage kan du give dit barn ro og øget kropsbevidsthed, mens du samtidig skaber en tættere og dybere kontakt mellem jer. Enkle og lette teknikker skaber en hyggelig og værdifuld tid sammen med dit barn. Her lærer du alt, hvad du skal vide om babymassage.

EFTERFØDSEL OG TRÆNING

Med en stærk krop kommer overskud og energi. En graviditet og fødsel er hårdt for kroppen, men med den rette træning kan du få en stærk krop. Det er derfor gjort nemt og enkelt at komme i gang med din efterfødselstræning. Du finder træningsvideoer- og programmer, samt viden om hvordan og hvornår du kan komme tilbage til en aktiv hverdag.

MAD OG KOST

Mange spørgsmål kan melde sig, når dit barn skal introduceres til et nyt madunivers efter modermælken. Her vil du få viden og gode ideer til alt, hvad der har at gøre med kost til dit barn. Gennem praktiske råd og opskrifter vil du få indspark til det nye madeventyr, som du og dit barn skal på.